Politica de confidențialitate

SCOPUL FOLOSIRII DATELOR PERSONALE DE CATRE Psihoterapeut Integrativ

Psihoterapeut Integrativ colectează, înregistrează, organizează, stocheazî, adaptează, modifică, extrage, consultă, utilizează si, in unele cazuri, transmite datele dumneavoastra personale pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine feedback cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali.

Datele dumneavoastra personale pot fi folosite si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile Psihoterapeut Integrativ, precum si in scopuri de marketing.

Datele cu caracter personal colectate de catre Psihoterapeut Integrativ se referă la: numele si prenumele utilizatorului, sediul sau domiciliul, detalii despre copii ca prenume și vârstă, datele de identificare ori datele fiscale, in vederea facturaăii, telefon, adresa de e-mail, adresa site-ului web, loc de muncă, semnatura.

Informația furnizată direct de către utilizator

Se refera la datele dumneavoastră de contact furnizate pentru înregistrare, autentificare și detalii de plată, relații cu clienții, participare la evenimente, concursuri, chestionare de cercetare a pieței, dar și la detalii referitoare la interesele si obiceiurile dumneavoastră de consum.

De asemenea, pentru a spori gradul de securitate a datelor pe care le accesati, Psihoterapeut Integrativ poate colecta și adresa de IP de la care efectuați vizitele pe site-urile sale.

Informatia colectată de catre Psihoterapeut Integrativ

Daca sunteți utilizator Psihoterapeut Integrativ, prin datele de trafic, compania colectează informații și despre modul în care folosiți serviciile la care sunteți abonat, precum tipul de date accesate, dar și despre momentul când accesați aceste informații.

Prin sistemul său informatic, Psihoterapeut Integrativ poate obține date referitoare la numarul de înregistrari pe site-urile companiei, rețelele din care se fac aceste înregistrări, sistemele și informațiile accesate, detalii despre utilizator si despre adresantul mesajelor electronice ale agenției, locul din care se face accesul pe site-ul Psihoterapeut Integrativ, durata sederii pe site, precum și ora și data la care s-au efectuat accesarile.

Arhivarea datelor cu caracter personal

Psihoterapeut Integrativ arhiveaza informatiile in bazele sale de date, cum sunt zonele de administrare ale site-urilor. Site-ul foloseste certificat SSL Wildcard pentru criptarea datelor utilizatorilor. Aceste informatii sunt pastrate si folosite de catre Psihoterapeut Integrativ pentru a-și putea respecta termenii contractuali si pentru a putea furniza servicii noi si din ce in ce mai bune clientilor sai.

De asemenea, Psihoterapeut Integrativ poate păstra datele utilizatorilor săi înregistrați, în conformitate cu legislația româneasca în vigoare, și după ce a încetat relația contractuala dintre cele două părți.

Accesul la date cu caracter personal

Dacă angajatorul s-a abonat la un serviciu in numele dumneavoastră, este posibil să îi furnizăm informații despre folosirea serviciului respectiv. De asemenea, dacă dumneavoastră sunteți persoana de contact dintr-o organizație pentru furnizarea unui serviciu, este posibil să trimitem datele mai multor angajați pentru accesarea serviciului respectiv.

Accesul la datele cu caracter personal de catre terțe persoane

Psihoterapeut Integrativ nu vinde și nu inchiriază baze de date către terți, nu face publice și nu transmite catre terți aceste informații, decât dacă v-ați dat expres acordul în acest sens.

Daca optati pentru folosirea datelor in comun cu alte site-uri sau servicii partenere Psihoterapeut Integrativ, acestea pot avea practici diferite de confidențialitate și de colectare a datelor, asupra cărora Psihoterapeut Integrativ nu are niciun control și nicio responsabilitate.

In unele cazuri, este posibil ca Psihoterapeut Integrativ să transmită datele dumneavoastra personale unor instituții abilitate sau relevante pentru activitatea sa (ex.: furnizori de servicii educaționale, școli, grădinițe), astfel încât acestea să poată verifica distribuția informației sau serviciilor, pentru a putea fi remunerate, sens în care este posibil ca acestea să confrunte datele Psihoterapeut Integrativ cu datele pe care le dețin ele. În cazul unor astfel de transferuri, veți fi notificați, cu exceptia situației în care terțele persoane sunt subcontractanți ai Psihoterapeut Integrativ, cum ar fi administratori de baze de date, servicii de marketing sau instituții ale statului.

Newsletter si alerte

Unele dintre serviciile Psihoterapeut Integrativ oferite utilizatorilor este posibilitatea de a primi newsletter și alerte prin posta electronica, existând posibilitatea ca utilizatorii să poată opta oricând pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificări, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alertă.

Pentru un nivel sporit de securitate, la sfârșitul vizitei pe site este utilă inchiderea fereastrei browser-ului.

CONTACT

Pentru orice alte informații referitoare la colectarea, arhivarea și protejarea datelor cu caracter personal, va rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresă  contact@psihoterapeutintegrativ.ro

ACTUALIZARE

Aceste Conditii de Confidentialitate sunt actualizate de cate ori este nevoie. Va rugam sa cititi periodic aceste conditii, pentru a fi la curent cu ce informatii colecteaza, foloseste si transmite Psihoterapeut Integrativ.